0

SERVIO POS OrderMonitor для точок приготування

Модуль SERVIO POS OrderMonitor призначений для автоматизації відстеження руху замовлення від його прийому до видачі. Встановлюється на терміналі в точці приготування замовлень (кухня, бар). Головне завдання модуля - швидка "доставка" нових замовлень на кухню, в бар або іншу точку приготування, відстеження часу приготування замовлень і швидке інформування персоналу залу (офіціантів) про готовність замовлення. Програма має пряму зв'язку з модулем SERVIO BackOffice ніж забезпечує передачу інформації в реальному часі.

Використання програми SERVIO POS OrderMonitor значно прискорює час на приготування замовлень і, в результаті, знижує час очікування гостей і збільшує з лояльність.


Функціональні можливості:
  •     відображення інформації про нові замовлення
  •     взяття в роботу замовлень або відмова від приготування
  •     повідомлення про готовність до видачі
  •     відвантаження замовлення
  •     контроль і фіксація часу приготування замовлення на всіх етапах

 

Розподіл замовлень по відділах і цехах при використанні декількох кухонних моніторів

Якщо на Вашому підприємстві кілька точок приготування замовлень (кухня, бар, різні цехи), доцільно встановити в кожній точці свій кухонний монітор. При цьому програма SERVIO OrderMonitor НЕ буде перевантажувати персонал зайвою інформацією - всі замовлення будуть направлятися тільки в ті відділи, де вони готуються.


Рекомендовані товари

Підтримка клієнтів

Комплексні рішення з автоматизації та оптимізації підприємств сфери послуг

Залишилися питання?